2024. 05. 05. Vasárnap Györgyi napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Európai Híradó 22:55

Sport

A Real nagyon motivált, a Juve nem mer nagyot álmodni

Nyolc mérkőzéssel kedd este kezdődik az idei labdarúgó-Bajnokok Ligája (BL) szezon főtáblája. A címvédő Bayern München hazai pályán kezd az orosz CSZKA Moszkva ellen, a németek trónjára törő Real Madrid pedig Isztambulban lép pályára.

Először ül a BL-ben a Manchester United kispadján David Moyesnak. Az angolok a német Bayer Leverkusent fogadják. A skót szakember elismerően beszélt csapata mindhárom csoportellenfeléről. „Úgy gondolom mindegyik csoport nagy erős idén. A BL megváltozott az utóbbi években, egyre nehezebben lehet megjósolni a csoportok végeredményét. A mi csoportunkban egy nagyon erős német és spanyol csapat szerepel, valamint a brazilokkal teli ukrán Sahtar Donyeck, utóbbinak a legjelentősebb az ellenfelek közül a BL-tapasztalata. Megjósolhatatlan kik lesznek a továbbjutók” – nyilatkozta David Moyes.

A B csoportban a Juventus a dán Köbenhavn, a Real Madrid pedig a török Galatasaray vendége lesz. A Realban várhatóan kezdőként lép pályára a nyáron százmillió euróért vásárolt és első meccsén góllal debütáló Gareth Bale. A madridiak edzője szerint a végső győzelem a csapat célja. „Nagyon várom már az első BL-meccsemet a Real Madrid élén. Csapatom a tizedik BL-aranyára hajt, és ez nagy kihívás. Nem lesz könnyű dolgunk, de hatalmas bennünk a motiváció” – mondta Carlo Ancelotti.

Az olasz Juventus viszont nem mer nagyot álmodni, az idei szezont is tanulóévnek tekinti a torinóiak mestere. „A földön kell maradnunk, ugyanakkor meg kell mutatnunk, hogy nem csak álmodozni akarunk a BL-győzelemről, hanem teszünk is érte. Mikor álmodsz, nincsenek határok, de most nem szabad túlzottan elrugaszkodnunk, két lábbal kell a földön állnunk. Ebben az évben BL-tapasztalatot szeretnénk gyűjteni, hogy jövőre még erősebbek lehessünk” – fogalmazott Antonio Conte.

A címvédő Bayern München az orosz CSZKA Moszkva ellen kezd hazai pályán, immáron Pep Guardiola irányításával.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!