2024. 03. 29. Péntek Auguszta napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Sport

A Puskás Akadémia legyőzte és egy pontra megközelítette a Ferencvárost

A Puskás Akadémia Joao Nunes fejesgóljával 1-0 arányban legyőzte a címvédő és listavezető, a 24. perctől emberhátrányban játszó Ferencvárost a labdarúgó OTP Bank Liga 4. fordulójából elhalasztott és csütörtökön pótolt mérkőzésen, ezzel egy pontra felzárkózott a tabellán.

  • A Puskás Akadémia legyőzte és egy pontra megközelítette a Ferencvárost

Fotó: MTI/Vasvári Tamás

 

OTP Bank Liga, 4. forduló: Puskás Akadémia FC - Ferencvárosi TC 1-0 (1-0)

Pancho Aréna, 2161 néző, v.: Bognár T.

gólszerző: Joao Nunes (45+4.)

kiállítva: Besic (24.)

sárga lap: Gera (88.), Szolnoki (90.), Slagveer (92.), illetve Besic (15., 24.), Civic (92.), Blazic (lefújás után)

Puskás Akadémia:

---------------

Markek - Mezghrani, Joao Nunes, Spandler, Szolnoki - Favorov (Skribek, 84.), van Nieff - Slagveer, Corbu (Urblík, 76.), Komáromi (Gera, 76.) - Kozák

Ferencváros:

-----------

Dibusz - Botka (Wingo, 71.), Dvali, Blazic, Civic - Besic, Loncar - Zubkov (Mak, 71.), Tokmac, Uzuni - Bassey (Vécsei, 28.)

A hazai csapat kezdte veszélyesebben a mérkőzést, sorra alakította ki a helyzeteket a vendégkapu előtt. A Ferencváros körülményesen, lassan futballozott, majd a félidő közepén Muhamed Besic második sárga lapját követően tíz főre fogyatkozott. Az emberelőny inkább a Puskás Akadémiát zavarta meg, de aztán a felcsútiak a szünet előtti utolsó pillanatokban egy sarokrúgást követően megszerezték a vezetést.

Fordulást követően megélénkült a játék, elsősorban az FTC jóvoltából, amely emberhátránya ellenére folyamatosan támadott. A Puskás Akadémia jobbára védekezett, és a megszerzett labdákkal próbált veszélyeztetni. A hajrában elkeseredetten rohamozott a Ferencváros az egyenlítés érdekében, de a hazai gárda a lefújásig megőrizte előnyét.

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!