2024. 06. 18. Kedd Arnold, Levente napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Paláver 15:35

Sport

A magyar szurkolók már most idegesek a kölni magyar-svájci meccs miatt

Szombaton reggel a közösségi média oldalain dühös magyar szurkolók bejegyzéseit lehet olvasni. A szombat reggeli Budapest-Dortmund járat jelentős késéssel indul, az ezzel utazó drukkerek ezért egyre idegesebbek.

  • A magyar szurkolók már most idegesek a kölni magyar-svájci meccs miatt

Szombaton reggel 8.15-kor kellene (kellett volna) felszállnia a budapesti Liszt Ferenc repülőtérről a magyar fővárosból Dortmundba induló járatnak. Azonban a repülőtér hivatalos honlapja azt jelzi, hogy a gép 100 perces késéssel, azaz 10.15-kor indul majd a német városba. Mindezt a Flightradar24 oldala is megerősíti.

Ezen a járaton nagyon sok magyar szurkoló utazik, akik most egyre idegesebbek. 

A közösségi médiában olvasható kommentek szerint ugyanis attól félnek, hogy nem érnek oda a magyar-svájci meccsre Kölnbe.

Az aggodalom nem alaptalan, ugyanis a dortmundi repülőtérről még át kell utazni Kölnbe, amely tömegközlekedéssel csaknem másfél óra. Amennyiben a repülő 10.15-kor valóban elindul, akkor nem sokkal déli 12 óra után száll le Dortmundban. 

Ez a késés most tényleg nagy izgalmakra adhat okot, hiszen a kölni stadiont még meg is kell közelíteni, a beléptetési procedúrán át kell esni, szóval, ez nem olyan, mint amikor az ember egy Kisvárda-Mezőkövesd meccsre az utolsó pillanatban esik be.

Mi mindenesetre nem tehetünk mást, mint szurkolunk, hogy akik ezzel a géppel utaznak, időben odaérjenek a magyarok meccsére.

Forrás: Origo

Fotó: MTI

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!