2024. 04. 25. Csütörtök Márk napja
Jelenleg a TV-ben:

Napindító

Következik:

CPAC Magyarország 2024 09:00

Sport

A holland játékosok óvatosabbak, mint a drukkerek

Este a Hollandia–Costa Rica-mérkőzés zárja a negyeddöntők sorát a brazíliai labdarúgó-világbajnokságon. A négy éve vb-ezüstöt szerző narancsmezesek a párharc esélyesei, de ezen a tornán senki sem mehet biztosra a Costa Rica-i válogatott ellen, amely Olaszország, Anglia, Uruguay és Görögország testén keresztül jutott el a negyeddöntőig.

Arjen Robbent már sok kritika érte a vébén, hogy túl sokszor dobja fel magát indokolatlanul az ellenfél tizenhatosán belül. Costa Rica ellen is szükség lesz Robben gyorsaságára és trükkjeire, bár a műeséseire várhatóan jobban figyelnek majd a játékvezetők. A szurkolók szerint Hollandiának van a legkönnyebb dolga a negyeddöntőben, de a játékosok óvatosabban nyilatkoztak a meccs előtt.

„Még nem vagyunk a döntőben. Először legyünk túl ezen a meccsen. Mindenki a döntőről és az elődöntőről álmodozik, de ez még egy nehéz mérkőzés előtte. A pályán és a kispadon lévőkre is nagy feladat vár, hogy továbbjussunk” – közölte Nigel de Jong válogatott labdarúgó.

Costa Rica menetelése mesébe illő, csupa magasabban jegyzett futballnemzetet utasított maga mögé eddig a vébén. A kis ország játékosai láthatóan mindenféle lelki teher nélkül játszanak, és a sikereik egyik kulcsa az edzőjük szerint, hogy remek közösséget alkotnak.

„Az, hogy idáig jutottunk, a játékosok, edzők és szurkolók közös sikere. Mindent megteszünk majd, hogy most is egy jó meccset játsszunk. A kiváló védelmünkre ezúttal is szükség lesz. Tiszteljük Hollandiát. Ismerjük őket,Robbent, Van Persie-t, de megküzdünk velük” – nyilatkozta Jorge Luis Pinto szövetségi kapitány.

A közép-amerikai csapat csupán Óscar Duartéra nem számíthat majd eltiltás miatt a ma esti összecsapáson.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

13 éves lányt molesztált, őrizetbe került

13 éves lányt molesztált, őrizetbe került

Egy baranyai lakásotthon nevelője tett bejelentést a rendőrségen április 21-én arról, hogy egyik neveltjük az előző éjszakát egy ismeretlen férfival Baranyajenőn töltötte. A 13 éves lány elmondása szerint akarata ellenére a férfi fogdosta és szexuálisan molesztálta őt.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!