2023. 10. 04. Szerda Ferenc napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Hitvallók és ügynökök 03:00

Sport

A fradisták száma generációról generációra folyamatosan nő

34. bajnoki címét ünnepelte a Ferencváros labdarúgó csapata szurkolóival együtt. Az MVM Dome-ban és előtte tartott ünnepégen és gyereknapon több ezren vettek részt.

  • A fradisták száma generációról generációra folyamatosan nő

Igazából ez egy érzés. Aki fradista az ezt tudja, így átadni ezt nem lehet. Ez egy különféle érzés - ezt mondta egy fiatal srác Híradónknak, aki barátaival együtt érkezett a Fradi 34. bajnoki címének ünneplésére. Az MVM Dome előtt voltak kicsik és nagyok, hiszen ez a vasárnap egyben gyereknap is volt. Lehetett mini focizni, ugráló várazni, vagy akár aláírásokat kérni korábbi ferencvárosi játékoktól, vagy szelfit készíteni velük.

Szűcs Mihály, a Ferencváros Bajnok Ligáját megjárt labdarúgója örömmel fogadta el a felkérést arra, hogy népszerűsítse a labdarúgást és a Ferencvárost.

Korábbi profi ökölvívó világbajnokunk Kovács Koko István nyolc éves kora óta a Fradinak szurkol. Számára a Fradizmus egy külön hitvallás.

A Ferencváros labdarúgó csapata idén sorozatban ötödik bajnoki címét nyerte meg.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

Nincs vége a VAR-botránynak, lépett a Liverpool

Nincs vége a VAR-botránynak, lépett a Liverpool

Szoboszlai Dominik klubja, az FC Liverpool bekérte az eset hangfeltételét azután, hogy súlyos videóbírós (VAR) hiba miatt megfosztották egy szabályos góltól a szombati, Tottenham Hotspur elleni angol futballbajnoki mérkőzésen.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!