2024. 05. 03. Péntek Tímea, Irma napja
Jelenleg a TV-ben:

Napindító

Következik:

Televíziós vásárlási műsorablak 10:05

Sport

A csehek fél lábbal már a Davis-kupa döntőjében

Csehország fél lábbal már a döntőben érezheti magát a tenisz Davis-kupa világcsoportjában. A döntőbe jutásért a csehek az argentinokkal, míg a másik ágon a szerbek Kanadával mérkőznek meg.

Ahogy tavaly, úgy idén is az elődöntőben találkozik egymással a cseh és az argentin csapat a férfi teniszezők nemzetközi csapatversenyében, a Davis-kupában. Tavalyi 3:2-es sikerük után a csehek idén is jó úton haladnak a finálé felé.

Pénteken az egyesek csatájának első felvonásán Radek Stepanek és Juan Monaco küzdött meg egymással. Stepánek révén ezt a küzdelmet a csehek nyerték, miután Monaco csak az első szettet tudta szorossá tenni Prágában.

A második mérkőzésen Leonardo Mayernek köszönhetően már játszmát is nyertek az argentinok, de ez csak szépségtapasz volt: Tomás Berdich végül négy szettben legyőzte ellenfelét. Csehország 2:0-s előnyből várhatja a folytatást.

A másik ágon, Belgrádban a szerbek Kanadával csatáznak a fináléért. Az első mérkőzésen a világelső Novak Djokovics esélyt sem adott ellenfelének, Vasek Pospisilnek, és 6:2, 6:0, 6:4-el behúzta a meccset.

Aztán egy ritkán látható izgalmakat hozó összecsapáson Janko Tipszarevics kétszer is szettelőnybe került a Milos Raonic ellen, de a kanadai nem adta fel, és mindkétszer egalizált. A mindent eldöntő ötödik játszmában 8:8-ig fej fej mellett haladt a két játékos, ekkor azonban Raonic elvette ellenfele adogatását, ami döntőnek bizonyult. Ezt követően a kanadai második meccslabdáját értékesítve győzött és kiegyenlítette az elődöntős párharcot.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Magyar győzelem Dél-Korea ellen

Magyar győzelem Dél-Korea ellen

A magyar jégkorong-válogatott remek játékkal, 6-2-re győzte le a dél-koreai csapatot a bolzanói divízió I/A-világbajnokság keddi játéknapján, így két forduló után százszázalékos.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!