2024. 06. 23. Vasárnap Zoltán napja
Jelenleg a TV-ben:

Poltikai hobbista

Következik:

Napi aktuális 04:40

Sport

A BL-döntő játékvezetője bíráskodik a magyar-svájci meccsen

Az idei Bajnokok Ligája-döntő játékvezetője, a szlovén Slavko Vincic bíráskodik a szombati Magyarország-Svájc labdarúgó Európa-bajnoki csoportmérkőzésen.

  • A BL-döntő játékvezetője bíráskodik a magyar-svájci meccsen

Az európai szövetség csütörtökön tette közzé a szombati találkozók játékvezetői stábjainak összetételét.

Vincic 2010 óta tevékenykedik FIFA-játékvezetőként, Damir Skomina bírói csapatának tagjaként részt vett a 2012-es kontinenstornán, a három évvel ezelőtti Európa-bajnokságon két csoportmeccset és egy negyeddöntőt vezetett, a 2022-es világbajnokságon pedig két csoportmeccsen kapott feladatot.

Két évvel ezelőtt az Európa-liga, idén pedig a Real Madrid-Borussia Dortmund BL-döntőt dirigálta.

A magyar válogatott háromszor találkozott a szlovén bíróval: 2016 szeptemberében gól nélküli döntetlent játszott a Feröer-szigetek vendégeként világbajnoki selejtezőn, 2018 novemberében hazai pályán 2-0-ra legyőzte Finnországot a Nemzetek Ligájában, majd 2022 szeptemberében 1-0-ra nyert Németország vendégeként a Nemzetek Ligájában. A svájciak kétszer játszottak az ő játékvezetése mellett: 2021 júniusában 3-1-re verték a törököket Európa-bajnoki csoportmeccsen, majd októberben 2-0-ra nyertek az északírek ellen vb-selejtezőn.

 

MTI

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Szélesvásznú történelem: Szerelem + videó

Szélesvásznú történelem: Szerelem + videó

1971-ben Darvas Lili, Törőcsik Mari és Darvas Iván főszereplésével, Makk Károly rendezésében mutatták be a Cannes-ben a zsűri nagydíjával is kitüntetett Szerelem című filmet. A Szélesvásznú történelem adásában Bencze Ilona Jászai Mari-díjas színművésznővel és Lukácsy György filmkritikussal beszélgettünk a magyar filmtörténelem egyik legfontosabb alkotásáról.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Változtatott a kezdőcsapaton Rossi

Változtatott a kezdőcsapaton Rossi

Marco Rossi, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya igazi ki-ki mérkőzésre számít vasárnap a skótok ellen a németországi Európa-bajnokság A csoportjának utolsó fordulójában.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!