2024. 04. 19. Péntek Emma napja
Jelenleg a TV-ben:

Napindító

Következik:

Napindító 09:30

Sport

60 méteres szabadrúgás miatt úszott a Fradi veretlensége

A Puskás Akadémia – Hegedűs János hatvanméteres szabadrúgásgóljával – 1–0-ra legyőzte a listavezető, eddig veretlen Ferencvárost szombaton, a labdarúgó OTP Bank Liga 11. fordulójának zárómérkőzésén.

  • 60 méteres szabadrúgás miatt úszott a Fradi veretlensége

A listavezető fővárosi gárda kezdte lendületesebben a találkozót, ám az első negyedórában a Puskás előbb Benedikt Mioc ziccerénél, majd Bacsana Arabuli kapufán csattanó lövésénél jóval közelebb állt a gólhoz. A Ferencváros a 19. percben Böde Dániel keresztlécre fejelt labdájánál járt közel a vezetés megszerzéséhez. Hogy aztán egy perc múlva egy egészen elképesztő góllal mégis a hazaiak kerüljenek előnybe: a középhátvéd Hegedűs János a kezdőkörből, de még a saját térfeléről végzett el egy szabadrúgást, amelyet egyből kapura rúgott, s a labda a kapujából kimozdult Dibusz Dénes felett a hálóba vágódott.

A kapott gól után a vendégcsapat fokozta a nyomást, miközben a 34. percben Balogh Balázs közeli lövésénél kapusa bravúros védésére volt szükség, hogy ne kerüljön kétgólos hátrányba.

A fordulást követően is a Ferencváros támadott többet, a 64. percben Böde másodszor is a keresztlécre fejelt. A Puskás megszállta kapuja előterét, masszív védekezésből igyekezett kontratámadásokat vezetni. A vendégek elkeseredetten küzdöttek az egyenlítésért, de vagy rosszul céloztak, vagy Branislav Danilovic védett. Ezzel az FTC elveszítette veretlenségét, míg a felcsútiak történetük során másodszor győzték le a fővárosi zöld-fehéreket.

Az FTC legutóbb március 3-án a Diósgyőr vendégeként kapott ki a bajnokságban.

 

Ezek is érdekelhetik

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!