2024. 04. 17. Szerda Rudolf napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Napindító 07:30

Sport

34. SPAR Budapest maraton

Vasárnap reggel folytatódott a szombaton indult 34. SPAR Budapest maraton. Az esemény két napján mintegy 30 ezer sportoló és futni szerető állt rajthoz. A vasárnapi fő számot Dr. Szabó Tünde, az Emberi Erőforrások Minisztériumának sportért felelős államtitkára indította útjára.

  • 34. SPAR Budapest maraton

Az államtitkár elmondta: a résztvevők mindannyian példaképek, akik hírül viszik a mozgás szeretetét, a sport fontosságát és a közösségi sportolás örömét szerte az országban. Úgy fogalmazott: egyik legfontosabb feladatunk, hogy a fiataloknak át tudjuk adni a mindennapi testmozgás szeretetét, és az életük részévé váljon a mozgás-gazdag életmód, hiszen egyetlen egy eszköz van a kezünkben, amivel meg tudjuk őrizni és tartani az egészségünket, ami nem más, mint a sport. Az egészséges magyar fiatalság pedig egy egészséges nemzet alapköve kell, hogy legyen. A Szabó Tünde által vasárnap reggel elindított versenyen mintegy 8000 futó állt a rajthoz.

Kiadó: Emmi - Sportért Felelős Államtitkárság

 

MTI

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!