2024. 06. 24. Hétfő Iván napja
Jelenleg a TV-ben:

Napindító

Következik:

Csernobil öröksége: a Zóna 11:00

Sport

1200 külföldi és magyar rendőr vigyázott a rendre a magyar futam alatt Mogyoródon

A fokozott rendőri jelenlétnek köszönhetően, nem történt rendkívüli esemény, sem a nappalos, sem az éjszakai szolgálat alatt. - nyilatkozta híradónknak a Pest vármegyei rendőr kapitányság szóvivője. Egy szombati bejelentésnek köszönhetően, 2032-ig biztosított a magyar nagydíj jövője a versenynaptárban.

  • 1200 külföldi és magyar rendőr vigyázott a rendre a magyar futam alatt Mogyoródon

A versenyhétvége alatt több százezer szurkoló fordult meg Mogyoród és környékén. Rájuk -  csakúgy mint az elmúlt években - 1200 rendőr vigyázott.

Idén első alkalommal, külföldi, zömében osztrák, szerb, és szlovák rendőrök is segítették a magyar rendőrök munkáját.

És egy szombati bejelentésnek köszönhetően 2032-ig biztosított Magyarország helye a versenynaptárban. Erről a Hungaroring Sport ZRT. elnök vezérigazgatója számolt be. Gyulay Zsolt azt is elmondta, hogy a visszajelzések alapján a pilóták is szeretnek hazánkba jönni.

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!