2024. 04. 27. Szombat Zita napja
Jelenleg a TV-ben:

Svenk

Következik:

Globál 23:15

Utcai lövöldözés volt Atlantában

Hír TV

2018. január 29., hétfő 07:46, frissítve: hétfő 09:20

Két utcai lövöldözés is volt az Egyesült Államokban. Atlantában egy fehér férfi véletlenszerűen nyitott tüzet az utcán járókelőkre az autójából, három embert megsebesített, mielőtt a rendőrök utolérték és végeztek vele.

Utcai lövöldözés volt Atlantában, egy fehér férfi véletlenszerűen nyitott tüzet az utcán járókelőkre az autójából. Egyes hírek szerint 3 embert megsebesített, mielőtt a rendőrök egy benzinkút közelében utolérték és végeztek vele.

Miután az autó megegyezett az első lövés utáni bejelentésben lévővel, és miután rövid idő telt el az incidensek között, úgy véljük, hogy a négy helyszínen elkövetett támadások ugyanahhoz az emberhez köthetőek, aki mostanra elhunyt – közölte Michael Beller, a chamblee-i rendőrség helyettes rendőrfőnöke.

Az elkövető indítéka nem ismert, de a hatóságok szerint egyelőre semmi jel nem utal arra, hogy terrortámadás történt. Dél-Pennsylvaniában is lövöldözés volt. Kora hajnalban egy autómosónál két férfit és két nőt lőttek le, ők két külön autóval érkeztek a helyszínre éjszaka.

Miközben lövések dördültek, egy nő utas az egyik autó anyósülésén fedezéket talált magának, és így túlélte. Szerencsére csak könnyebb sérüléseket szenvedett a betörő üvegtől – mondta Richard Bower megyei ügyész.

A támadót, a 28 éves Timothy Smitht fejlövéssel szállították kórházba. A rendőrség szerint saját magát lőtte le. Smithnél egy félautomata puska, egy 9 mm-es pisztoly és egy másik puska volt. A férfin golyóálló mellény is volt. A férfi rokonai szerint családon belüli vita állhat az elkövetés hátterében, a férfi ugyanis korábban az egyik nővel randevúzgatott.

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!