2024. 07. 27. Szombat Olga, Liliána napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Tusványos '24 03:00

Szándékosan hajtott a tömegbe egy autó

2015. december 21., hétfő 09:20, frissítve: hétfő 12:04

Tömegbe hajtott egy autó Las Vegasban, egy ember meghalt, csaknem 40-en megsérültek. A gázoló, egy színes bőrű nő szándékosan hajtott a járókelők közé.

A Las Vegas-i Stripen főutcát ezúttal nemcsak a kaszinók és hotelek borították fényárba, hanem a mentő-, rendőr- és tűzoltóautók is, miután egy ámokfutó a járókelők közé hajtott a kocsijával. A gázoló csaknem 40 embert megsebesített, és halálos áldozata is van az esetnek. „Jelenlegi információink szerint egy fekete huszonéves nő volt az autóban egy hároméves gyermekkel. Kétszer, talán háromszor is felhajtott a járdára, és a nyomozás jelenlegi állása szerint ezt szándékos cselekedetként kezeljük. Néhány órán belül vádat emelnek ellene” – mondta San McGrath, a Las Vegas-i rendőrség tisztje.

A szándékosságot a szemtanúi beszámolók is megerősítik. „Szó szerint úgy nézett ki, mintha meg sem próbálta volna megállítani az autót. Csak ült ott, nézett egyenesen előre, nem is mozdult. A szélvédők betörtek, és három-négy ember szaladt utána, próbálták megállítani a kocsit” – mondta egy szemtanú.

A gázolót őrizetbe vette a rendőrség; a hatóságok most azt vizsgálják, fogyasztott-e alkoholt vagy kábítószert.

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!