2024. 07. 27. Szombat Olga, Liliána napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Tusványos '24 03:00

„Nem volt segítőkész a magyar rendőrség”

2017. május 2., kedd 07:37, frissítve: kedd 10:29

Elégedetlen a magyar rendőrséggel a Budapesten eltűnt brit férfi családja.

A magyar Mol Iránban akart befektetni. Az Iran Daily nevet viselő hírportál beszámolója szerint a Mol partneri kapcsolatra törekszik az iráni cégekkel. Az iráni olajipari miniszter külügyi kérdésekkel megbízott helyettese szerint a Mol leginkább a gázexport iránt érdeklődik, beleértve ebbe a gázvezetékek építését is.

A magyar rendőrség nem volt különösen segítőkész – nyilatkozta a Manchester Evening Newsnak a Budapesten eltűnt brit férfi bátyja. A brit sajtó beszámolója szerint Sam Clancynek pénteken este veszett nyoma, miután egy Szent István körúti szórakozóhelynél beszállt egy taxiba. Az eltűnt férfi testvére szerint megpróbáltak hozzájutni a térfigyelő kamerák felvételeihez, hogy megtudják, melyik taxiba szállt be Clancy.

Soros György állhat a múlt hétvégi washingtoni klímatüntetés mögött. A The Washington Times beszámolója szerint a Nyílt Társadalom Alapítvány 2000 és 2014 között 36 millió dollárt adományozott a Donald Trump kormányzásának századik napján rendezett tüntetést szervező csoportok egy részének, az 55-ből 18-nak. A The Washington Times szerint öt szervezet több mint egymillió dollárt kapott az említett időszakban a Nyílt Társadalom Alapítványtól.

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!