2024. 07. 27. Szombat Olga, Liliána napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Tusványos '24 03:00

Így irtott ki egy hatgyermekes családot

2015. augusztus 10., hétfő 16:29, frissítve: hétfő 16:29

Kiirtott egy hatgyermekes családot egy 48 éves férfi az egyesült államokbeli Houstonban. A tettes a hat kiskorú gyermek mellett az anyjukkal és a férjével is végzett. Az összes áldozatot lelőtte. Korábban viszonya volt az asszonnyal.

A negyvennyolc éves tettes az ablakon keresztül mászott be a házba, megbilincselte a két szülőt és a hat gyermeket, majd hátulról fejbe lőtte őket. A gyerekek hat és tizenhárom év közöttiek voltak – a legidősebb valószínűleg a gyilkos saját fia volt.

„Amikor az egységeink kiértek a helyszínre, egy gyermek testét látták az ablakon keresztül. Ezután benyomultak a házba, ahol lövések fogadták őket. Ezután visszahúzódtak, és megvárták, amíg a különleges egységek a helyszínre érkeznek. A tárgyalócsapatnak végül sikerült felvennie a kapcsolatot a gyanúsítottal, és sikerült őt megadásra bírnia” – mondta Tim Cannon helyettes rendőrparancsnok.

Az elkövetőnek korábban viszonya volt az asszonnyal; sokszor bántalmazta, egy alkalommal a hűtőszekrénybe verte a fejét, egy másik nőnek pedig kést szegezett a nyakához. Mindkétszer börtönre ítélték, a megölt nőnek távoltartó határozata is volt ellene. A férfi beismerte a gyilkosságokat. Minősített emberölés vádjával áll majd bíróság elé.

Forrás: Hír TV

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!