2024. 07. 27. Szombat Olga, Liliána napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Tusványos '24 03:00

Republikánus politikust vádolnak molesztálással

Hír TV

2017. november 10., péntek 07:02, frissítve: péntek 10:09

Szexuális zaklatási botrányba keveredett az egyik legismertebb magyar származású amerikai stand up komikus. Louis C.K.-t több nő is azzal vádolja, hogy önkielégített előttük. Közben egy republikánus szenátorjelöltet kiskorú lányok molesztálásával gyanúsítanak.

Az amerikai politikát is elérte a szexuális zaklatási botránysorozat. A keresztény értékeire nagy hangsúlyt fektető és a homoszexualitást bűnnek tartó alabamai republikánus szenátorjelöltet, Roy Moore-t négy nő vádolja azzal, hogy szexuálisan közeledett feléjük, amikor még nem töltötték be a 18 éves kort. Egyikük azt állítja, hogy 14 évesen molesztálta az akkor 32 éves kerületi ügyészhelyettes. Az áldozatok történetét először a Washington Post hozta le.

Az áldozatok szerint kifejezetten tinédzsereket próbált felszedni a plázában, amikor a harmincas éveiben járt – mondta Beth Reinhard, a Washington Post oknyomozó újságírója.

Roy Moore tagad, és a republikánus párt felszólítása ellenére sem hajlandó kilépni a szenátusi versenyből.

Közben Hollywoodban is újabb névvel bővült a szexuális zaklatással gyanúsított hírességek listája. A magyar származású stand up komikust, Louis C.K.-t öt nő vádolta meg azzal, hogy akaratuk ellenére önkielégítést végzett a jelenlétükben, vagy miközben telefonon beszélgettek vele. A komikus pletykának nevezte a hírt, amely miatt már több szereplését lemondták, és következő filmjének sorsa is bizonytalanná vált.

A szintén szexuális zaklatással vádolt Kevin Spacey karrierje is romokban hever, a következő, már elkészült filmjéből teljesen kivágja a jeleneteit a rendező, Ridley Scott.

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!