2024. 07. 27. Szombat Olga, Liliána napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Tusványos '24 03:00

Dühöngő tüntetők miatt kellett kerülnie Trumpnak

2016. április 30., szombat 10:58, frissítve: szombat 11:19

Kaliforniában tüntetők próbálták megakadályozni Donald Trumpot abban, hogy eljusson egy kampányrendezvényre. A rendőrök húsz demonstrálót vettek őrizetbe.

A mexikói zászlókat lengették, az amerikai zászlókat viszont égették azok a tüntetők, akik a San Francisco melletti Burlingame városában tüntettek Donald Trump ellen.

A 200-300 tüntető Hillary Clintont és Bernie Sanderst éltette, majd áttörte a kordont, és megostromolta a Republikánus Párt konvenciójának otthont adó Hyatt szállót.

Egy trumpos sapkát viselő férfit elvertek, egy Trump-pólót viselő férfi azonban időben elszaladt a dühöngő tüntetők elől, így neki nem esett bántódása.

Trump végül kerülő úton, de eljutott a Republikánus Párt kaliforniai konvenciójára. Még az autópályán is gyalogolnia kellett, hogy kikerülje a dühöngő tüntetőket.

„Nem ez volt életem legkönnyebb belépője. A feleségem hívott, hogy helikopterek követnek, és egy kerítésen is át kellett hajtanunk. Úgy éreztem magam, mintha a határon kelnék át. De végre itt vagyok” – viccelődött beszéde elején az elnökjelölt-aspiráns.

A New York-i milliárdos beszédében azt hangsúlyozta, hogy akkor is megszerzi az elnökjelöltséget, ha a párt nem áll mellé egységesen.

Trump szerint ő már nyert, de ezt Ted Cruz texasi szenátor és John Kasich ohiói kormányzó dacos gyermekként nem hajlandó elfogadni.

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!