2024. 07. 27. Szombat Olga, Liliána napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Tusványos '24 03:00

Abdeslam úgy érzi, mint ha a GTA-ban lenne

2016. április 29., péntek 07:12, frissítve: péntek 15:22

Lesújtó véleménye van Salah Abdeslamról a párizsi merénylő belgiumi ügyvédjének.

Salah Abdeslamnak annyi esze van, mint egy üres hamutartónak – nyilatkozta a párizsi terrorista belgiumi ügyvédje. Sven Mary szerint Abdeslam nem a leggonoszabb bűnöző: tökéletes példája saját generációjának, aki a Grand Theft Auto hatása alatt van, és úgy érzi, mintha egy videojátékban élne. A Koránnak csak egy rövidített változatát olvasta az interneten. Neki ennyi kell, egy összegzést még talán fel tud fogni, ő egy idióta Molenbeekből, aki inkább követi a nyájat, mintsem a vezére lenne.

Ki felelne meg jobban Oroszországnak a két valószínűsíthető amerikai elnökjelölt közül: Donald Trump vagy Hillary Clinton – ezt latolgatja a belgrádi Blic című napilap. A legolvasottabb szerb hírportál kommentárja szerint az orosz szimpátiák minden kétséget kizáróan Trump oldalán vannak, hiszen a republikánus elnökjelölt javítani kívánja az Egyesült Államok és Oroszország viszonyát. A Blic úgy véli, hogy Hillary Clintonnak nagyobb tapasztalatai vannak a külpolitikában, férje már volt elnök, ő pedig külügyminiszterként tevékenykedett. A Blic szerint az oroszok többsége éppen ezért úgy véli, hogy a demokrata Hillary Clinton „hidegháborús sztereotípiákban” gondolkodik, amelyek szerint Oroszország az Egyesült Államok természetes ellensége.

Európa veszélyezteti Nagy-Britannia jövőjét – állítja Margareth Thatcher volt brit miniszterelnök egykori tanácsadója, aki nemrég létrehozta a nyolctagú Közgazdászok a brexiért nevű csoportot. Patrick Minford szerint az Európai Unióból való távozás után Nagy-Britannia a szabadkeresedelem felé mozdulhat el, a professzor emlékezete szerint pedig mindannyian azt tanultuk, hogy a szabadkereskedelem elősegíti a növekedést.

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!