2023. 12. 07. Csütörtök Ambrus napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Háború Ukrajnában 05:00

Külföld

Zavargások Rotterdamban - lövések dördültek a korlátozásellenes tüntetésen

Figyelmeztető lövéseket adott le a holland rendőrség Rotterdamban egy korlátozásellenes demonstráción, amelyen elszabadultak az indulatok. A koronavírus-járvány miatt bevezetett szabályok miatt utcára vonuló tiltakozók péntek este törtek-zúztak a városban, autókat gyújtottak fel, kirakatokat zúztak be és megtámadták a rendőröket. A hatóságok vízágúval és könnygázzal oszlatták a tömeget, és egy esetben a levegőbe is kellett lőniük. Hollandia három hétre vezetett be néhány járványügyi korlátozást, hogy lassítsa a vírus terjedését. A leginkább kritizált döntés, hogy a fedett szórakozóhelyekre csak védettségi igazolvánnyal lehet belépni.

  • Zavargások Rotterdamban - lövések dördültek a korlátozásellenes tüntetésen

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!