2024. 04. 23. Kedd Béla napja
Jelenleg a TV-ben:

Televíziós vásárlási műsorablak

Következik:

Mátyás utolsó éjszakája 11:00

Külföld

Zároltatta a venezuelai kormány minden vagyonát az amerikai elnök

Teljes gazdasági embargót hirdetett a venezuelai kormánnyal szemben, és zároltatta annak minden vagyonát az amerikai elnök. Az Egyesült Államok első embere szerint a Maduro-kormány folyamatosan visszaél hatalmával.

  • Zároltatta a venezuelai kormány minden vagyonát az amerikai elnök

"Nicolás Maduro államfő törvénytelen rezsimje visszaél a hatalmával ezért a caracas-i kormány minden Egyesült Államokban lévő vagyonát befagyasztjuk" - áll Donald Trump rendeletében. A határozat szerint a venezuelai vezetés sem javait sem pedig értékpapírjait nem viheti ki az országból.

Trump hangsúlyozta, a Maduro-kabinet emberi jogi visszaéléseket követ el, önkényesen tartóztat le és vet börtönbe embereket és korlátozza a sajtószabadságot.

John Bolton, amerikai nemzetbiztonsági tanácsadó egy limai konferencián Iránhoz, Szíriához és Észak-Koreához hasonló „latorállamnak” minősítette Venezuelát. Véleménye szerint a rendelet biztosítani fogja, hogy Maduro rendszere kifogyjon a fennmaradásához szükséges pénzügyi forrásokból.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Korrupcióval gyanúsítják az ukrán mezőgazdasági minisztert

Korrupcióval gyanúsítják az ukrán mezőgazdasági minisztert

Az ukrán korrupcióellenes ügynökség gyanúsítottként kezeli Mikola Szolszkij mezőgazdasági minisztert egy olyan nyomozásban, amely állami földek illegális megszerzésével kapcsolatos, a vizsgálat mintegy 7 millió dollár értékű ügyben folyik – jelentette kedden az ukrán média.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!