2023. 11. 29. Szerda Taksony napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Vezércikk 20:50

Külföld

Zágráb beidézte a Mol első emberét

Gyanúsítottként idézték be Horvátországban a Mol elnök-vezérigazgatóját. A Mol első emberét azzal vádolják, hogy kenőpénzt fizetett az azóta már elítélt horvát kormányfőnek a horvát állami olajtársaság átvétele előtt.

Hernádi Zsoltot már korábban is ki akarta hallgatni a horvát ügyészség, de a magyar hatóságok nem adták ki a vállalatvezetőt, mert az ő nyomozásuk szerint nem valósult meg bűncselekmény. Közben a Mol 80 milliárd forintos kártérítést követelhet a horvát államtól. Az olajtársaság szerint ekkora kárt okozott, hogy a horvát kormány az aláírt szerződés ellenére sem vásárolta vissza az INA gázüzletágát, ami a nyomott lakossági gázár miatt tartósan veszteséges.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!