2024. 04. 23. Kedd Béla napja
Jelenleg a TV-ben:

Láncreakció

Következik:

Vezércikk 14:05

Külföld

Volt miniszterelnököt vádolnak pénzmosással

  • Volt miniszterelnököt vádolnak pénzmosással

A malajziai ügyészség pénzmosással vádolja az ország volt miniszterelnökét. Nadzsib Razak magánszámlájára a vád szerint 10 millió dollárt utaltak át egy állami fejlesztési alapból.

Ezt az alapot 2009-ben azért hozták létre, hogy modernizálják a fővárost, Kuala Lumpurt. A rendőrség júliusban vette őrizetbe a volt politikust, és hatalommal való visszaélés vádjával indítottak ellene büntetőeljárást. Nadzsib Razak a májusi választásokat éppen a korrupciós vádak miatt elvesztette, a konkrét vizsgálatok azt követően kezdődtek ellene. Amíg miniszterelnök volt, a hatóságok nem találtak bizonyítékot ellene. A politikus tagadja, hogy bűncselekményt követett volna el.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Román katonák lepték el Nagyváradot

Román katonák lepték el Nagyváradot

Estébe nyúló katonai parádéval ünnepelték meg szombaton Nagyvárad román megszállását. Szent László városába 105 éve, 1919. április 20-án vonult be a román hadsereg. Akkor mindössze 5 százalékos volt a románság aránya a városban.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!