2024. 06. 24. Hétfő Iván napja
Jelenleg a TV-ben:

Napindító

Következik:

Napindító 09:30

Külföld

VMSZ: Lesz elegendő vakcina Szerbiában

Lesz elegendő koronavírus elleni védőoltás Szerbiában - erről is beszélt Pásztor István évösszegző interjújában. A Vajdasági Magyar Szövetség elnöke kiemelte: fontos, hogy a következő évben minél több embert meggyőzzünk arról, hogy vegye is fel azt, mert csak így tudjuk leküzdeni a nehézségeket. Pásztor emellett beszélt arról is, hogy az elmúlt évben a VMSZ miként segített az embereknek a járványhelyzetben. A magyar párt vezetője szerint az idei választásokon egy nem várt, mindenki számára meglepő eredményt sikerült elérniük. Mint fogalmazott ez új és nem tapasztalt feladatok elé állítja a VMSZ-t. Pásztor beszélt még arról is, hogy a magyar kormány a napokban több vajdasági fejlesztés folytatásáról is döntött.

  • VMSZ: Lesz elegendő vakcina Szerbiában

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

A nap kérdése

A nap kérdése

Ön belföldi vagy külföldi nyaralást tervez ezen a nyáron?

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!