2024. 05. 18. Szombat Erik, Alexandra napja
Jelenleg a TV-ben:

Egy bolond százat csinál

Következik:

Szélesvásznú történelem - Egy bolond százat csinál 22:00

Külföld

Vlagyimir Putyin: Oroszország elutasítja bármely állam vagy szövetség törekvését a kizárólagosságra + videó

Nem engedik meg, hogy bárki megfenyegesse őket - jelentette ki Vlagyimir Putyin orosz elnök a moszkvai győzelem napi parádén. Oroszország május 9-én ünnepli a náci Németország fölött aratott győzelmét.

  • Vlagyimir Putyin: Oroszország elutasítja bármely állam vagy szövetség törekvését a kizárólagosságra + videó

Katonák parádéztak, nukleáris rakétákat, és számos más fegyvert is felvonultattak a győzelmi napon a moszkvai Vörös téren.

Május 9-én a náci Németország fölötti második világháborús győzelmet ünnepli Oroszország.

Az orosz elnök arról beszélt, hogy a revansizmus és a történelem megcsúfolása illetve a nácizmus igazolása része a nyugati elit általános politikájának. Azt mondta, hogy a Nyugat "el akarja felejteni az akkori idők tanulságát", de emlékeztetett arra, hogy az emberiség sorsa egyebek mellett a moszkvai, a leningrádi és a kijevi grandiózus csatákban dőlt el.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!