2022. 11. 30. Szerda András, Andor napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

"...sírjuk felett száz virág..." 02:00

Külföld

Világszerte megugrott a koronavírusos betegek száma

Világszerte meghaladja a 13 és fél milliót a koronavírussal fertőzött személyek száma- az ENSZ adatai szerint. A COVID-19 csaknem 600 ezer emberéletet követelt, 8 millióan azonban már meggyógyultak. A járvány gócpontja továbbra is az amerikai kontinens, a legtöbb fertőzést és halálesetet onnan jelentették. A megbetegedések számát tekintve Brazília a második-, India a harmadik helyen áll. Utóbbi országban több millió embert helyeztek karantén alá. A japán fővárosban eközben a legmagasabb szintre emelték a járványügyi készültséget. A Kínából elterjedő vírus 188 országban van jelen.

  • Világszerte megugrott a koronavírusos betegek száma

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!