2024. 05. 23. Csütörtök Dezső napja
Jelenleg a TV-ben:

Paláver

Következik:

Hírek 17:00

Külföld

Viktor Mikita: Nem válogatják az embereket nemzetiség szerint

Nem igaz, hogy kifejezetten Kárpátaljáról viszik el az embereket a hadseregbe - jelentette ki a Tények Plusz Kárpátalján forgató riporterének a régió kormányzója.

  • Viktor Mikita: Nem válogatják az embereket nemzetiség szerint

Viktor Mikita tagadta, hogy nemzetiség szerint válogatnák a férfiakat, arra hivatkozott, hogy az ukrán törvények mindenkire vonatkoznak. A politikussal Domszky László készített interjút.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!