2024. 05. 26. Vasárnap Fülöp, Evelin napja
Jelenleg a TV-ben:

Sajtóklub

Következik:

Csörte 20:20

Külföld

Vihar pusztít Nyugat-Európában

Európa északi és belső részei felé tartó vihar pusztít a kontinens nyugati részén. Az amszterdami repülőtéren 120, a brüsszelin 60 járatot töröltek és további korlátozások várhatók a légi forgalomban. Angliában árvizeket is okozott a hirtelen leesett nagy mennyiségű eső.

  • Vihar pusztít Nyugat-Európában

A Ciara névre keresztelt vihar a dél-angliai Dorset megye partjainál is megmutatta erejét. A szörfösöket is próbára tette. A legerősebb széllökés óránként 150 kilométeres sebességű volt.

Az előrejelzések szerint a Ciara vihar a következő napokban elsősorban Észak-Európában pusztít majd, de a hatalmas kiterjedésű ciklon oldalszele Magyarországon is érezhető lesz.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!