2024. 04. 28. Vasárnap Valéria napja
Jelenleg a TV-ben:

Globál

Következik:

Szélesvásznú történelem - Körhinta 11:00

Külföld

Videó van róla, hogy az ukránok játszóteret bombáztak

Játszótér mellett csapódott földbe egy lövedék az ukrán határ mellett található orosz Belgorod városában, amelyről a Telegramra is felkerült egy videó. A becsapódás pillanatában látszik, hogy egy férfi a kutyáját sétáltatta, alig pár méterre tőle robbant fel a lövedék.

  • Videó van róla, hogy az ukránok játszóteret bombáztak

A férfi az információk szerint túlélte az esetet, könnyebb sérülésekkel és egy szakadt kabáttal megúszta a támadást. 

Az ukrán határ közelében fekvő Belgorod város környékét az elmúlt napokban gyakran támadják az ukrán fegyveres erők, szombaton ezen az akción kívül is volt egy két halálos áldozattal és nyolc sebesülttel járó támadás a területi kormányzó beszámolója szerint.

További öt ember sérült meg egy autóban, amelyet egy ukrán drón talált el. Pénteken az orosz védelmi minisztérium tájékoztatása alapján hét ukrán rakétát semmisítettek meg Belgorod felett. Az ukrajnai Harkiv megyével szomszédos Belgorod ellen gyakorta intéznek rakétatámadást ukrán oldalról, tavaly decemberben például egy rakétatámadásban 25 civil halt meg – tették hozzá.

A teljes cikk, benne a Telegram videó, a Magyar Nemzet honlapján található.

Forrás: MTI

Fotó: MTI/EPA

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!