2022. 08. 17. Szerda Jácint napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Háború Ukrajnában 13:05

Külföld

Veszekedés miatt gyilkolt a tatabányai apa

Mérnökként dolgozott a tatabányai családirtó apa. A férfiról kiderült az is, hogy pszichiátriai kezelés alatt állt és kórházban is kezelték. Úgy tudni egy családi vita vezetett a szörnyű tragédiához. A feleség a veszekedést követően elment otthonról, a férfi ezután gyilkolta meg hét és kilenc éves fiait, majd magával is végzett. A rendőröket a szomszédok értesítették. Úgy tudni az édesanyát sokkos állapotban kórházba vitték, azóta is kezelés alatt van.

  • Veszekedés miatt gyilkolt a tatabányai apa

 

Megölte két gyermekét, majd magával is végzett egy férfi Tatabányán

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas! A világ legnagyobb és legbefolyásosabb konzervatív rendezvényén Orbán Viktor mond nyitóbeszédet! A magyar miniszterelnök dallasi beszéde augusztus 4-én 20 óra 30 perctől a HírTV műsorán!!!
Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!