2023. 03. 31. Péntek Árpád napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Híradó 15:00

Külföld

Vegyes az európai sajtóban az uniós vesztegetési ügy megjelenítése

Németországban csak a bulvárlapok foglalkoznak a brüsszeli korrupciós botránnyal. Svédországban sem feltétlenül Eva kailiról cikkeznek, az ügy kapcsán sokkal inkább Magyarország érintettsége a téma.

  • Vegyes az európai sajtóban az uniós vesztegetési ügy megjelenítése

Olaszország azonban címlapon hozza a részleteket, miután az ügy egyik kiemelt figurája Pier Antonio Panzeri szocialista képviselő. 

Svédországban, a németekhez hasonlóan nem nagyon foglalkoznak a témával. Inkább Magyarország részvételével foglalkoznak a korrupcióval kapcsolatban.

Ezzel szemben az olasz sajtó kiemelt figyelemmel kíséri a eseményeket:, hiszen az ügy egyik kiemelt figurája Pier Antonio Panzeri szocialista képviselő.

A spanyol sajtó egyelőre semleges a kirobbant botránnyal kapcsolatban.

Napról napra egyre több részlet szivárog ki az Európai Unió legnagyobb korrupciós botrányáról, számos politikusról és családtagjaikról derül ki, hogy jelentős összegekkel, értékes ajándékokkal vesztegették meg őket.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

Nőnek vallják magukat a spanyol rabok, hogy másik szárnyba kerüljenek

Nőnek vallják magukat a spanyol rabok, hogy másik szárnyba kerüljenek

Egyre több transz nemű rab lehet Spanyolországban. A büntetés-végrehajtási intézmények attól tartanak, hogy a férfi elítéltek közül egyre többen próbálják meg kihasználni a 16 éves kortól szabad nemváltást biztosító új transztörvényt, hogy átkerüljenek a lazábban őrzött női börtönökbe. A HírTV-t Spanyolországból Tóth Brigitta tudósította.
Orbán Viktor a Vatikánba utazott

Orbán Viktor a Vatikánba utazott

Orbán Viktor miniszterelnök pénteken Rómában lerótta kegyeletét Karl-Joseph Rauber bíboros-érsek, egykori budapesti apostoli nuncius ravatalánál - tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!