2024. 04. 21. Vasárnap Konrád napja
Jelenleg a TV-ben:

Televíziós vásárlási műsorablak

Következik:

Szélesvásznú történelem - A Pál utcai fiúk 11:05

Külföld

Végeztek a kopt keresztények elleni merénylet két elkövetőjével

  • Végeztek a kopt keresztények elleni merénylet két elkövetőjével

Az egyiptomi rendőrség megölt két fegyverest, akik november elején támadást intéztek egy kopt keresztény zarándokokat szállító busz ellen – jelentette be szombaton az egyiptomi belügyminisztérium.

A katonaság támogatásával végrehajtott művelet során megtalálták az egyik járművet is, amelyet a támadók használtak a Minja tartományban, a Kairótól 260 kilométerre délre fekvő Hitvalló Szent Sámuel-kolostor közelében elkövetett merénylethez. A támadást egy keresztelő után hajtották végre, hét embert öltek meg. A hatóságok az elkövetőknél ugyancsak megtalálták az egyik áldozat mobiltelefonját.

Egy nappal a támadás után az egyiptomi biztonsági erők 19 olyan fegyveressel végeztek, akiknek gyaníthatóan közük volt a támadáshoz.

Az Iszlám Állam terrorszervezet a szócsövén, az Aamák „hírügynökségen” keresztül jelentkezett a merénylet elkövetőjeként.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!