2023. 03. 26. Vasárnap Emánuel napja
Jelenleg a TV-ben:

Bayer show

Következik:

Híradó 22:15

Külföld

Varsó levélben tiltakozott az uniós támogatás jogállamisághoz kötése ellen

A lengyel kormány levélben tiltakozott az uniós pénzek kifizetésének jogállamisághoz kötése ellen. A lengyel miniszterelnök szerint elfogadhatatlan ez a javaslat, mivel ez egy ilyen tetszőleges, politikai jellegű kritériumokon alapuló önkényes mechanizmus. Mateusz Morawiecki hangsúlyozta: ha elfogadják ezt a dokumentumot, akkor azzal Unió kettős mércét fog alkalmazni. A kormányfő kiemelte: az uniós pénzek jogállamisághoz kötése ellentmond a júliusi csúcstalálkozó elfogadott zárókövetkeztetéseknek. Morawiecki már múlt héten jelezte, hogy Lengyelország vétóval fog élni, ha az Unióban nem születik Varsó elvárásainak megfelelő megállapodás.

  • Varsó levélben tiltakozott az uniós támogatás jogállamisághoz kötése ellen

HírTV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

Újabb migrációs rekord dőlt meg Olaszországban

Újabb migrációs rekord dőlt meg Olaszországban

Rekord méreteket öltött a bevándorlás Olaszországban. A politikusok közös, európai megoldást sürgetnek, elsősorban a kiindulási országok partjainál. A legnagyobb kormánypárt továbbra is hajóblokád felállítását szorgalmazza.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!