2022. 07. 05. Kedd Emese, Sarolta napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Háború Ukrajnában 13:00

Külföld

Varsó levélben tiltakozott az uniós támogatás jogállamisághoz kötése ellen

A lengyel kormány levélben tiltakozott az uniós pénzek kifizetésének jogállamisághoz kötése ellen. A lengyel miniszterelnök szerint elfogadhatatlan ez a javaslat, mivel ez egy ilyen tetszőleges, politikai jellegű kritériumokon alapuló önkényes mechanizmus. Mateusz Morawiecki hangsúlyozta: ha elfogadják ezt a dokumentumot, akkor azzal Unió kettős mércét fog alkalmazni. A kormányfő kiemelte: az uniós pénzek jogállamisághoz kötése ellentmond a júliusi csúcstalálkozó elfogadott zárókövetkeztetéseknek. Morawiecki már múlt héten jelezte, hogy Lengyelország vétóval fog élni, ha az Unióban nem születik Varsó elvárásainak megfelelő megállapodás.

HírTV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Tűzvész pusztít Görögország középső részén

Tűzvész pusztít Görögország középső részén, több falut ki kellett üríteni - közölték a helyi hatóságok. A helyi tűzoltóság egyik szóvivője kedd reggel az ERT állami műsorszolgáltatónak azt mondta, hogy éjszaka némileg megfékezték a lángokat, de a veszély nem múlt el.

Műsorok

CPAC Hungary - élőben a HírTV műsorán

Európában először Budapesten, május 19-20-án rendezik meg a Conservative Political Action Conference-t (CPAC, konzervatív politikai akciókonferencia). Az előadásokat a HírTV, a Facebook-oldalunk és a Youtube-csatornánk élőben közvetíti.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!