2023. 12. 07. Csütörtök Ambrus napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Következik:

Hazahúzó 01:00

Külföld

Varga Judit: Az EP-nek változnia kell hozzáállásban és szerepfelfogásban

Az Európai Parlament, amely eddig számtalanszor politikai zsarolóeszközként használt eljárásokat intézményekkel és tagállamokkal szemben, most morális válságba került – mondta el a Magyar Nemzetnek Varga Judit az Európai Parlamentben kirobbant korrupciós ügyről.

  • Varga Judit: Az EP-nek változnia kell hozzáállásban és szerepfelfogásban

Az igazságügyi miniszter szerint az elmúlt időszakban az olyan válsághelyzetekben, mint a migráció, a Covid-járvány és a háború, vagy a magyar embereknek jogosan járó uniós pénzek kérdésében az EP mindig a probléma része volt a megoldás helyett.

A tárcavezető elmondta: senkit sem ért meglepetésként, hogy baloldali politikusaink kapcsolatban állnak a korrupcióba keveredett uniós szereplőkkel és a Soros Györgyhöz köthető szervezetekkel.

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!