2023. 12. 05. Kedd Vilma napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Napindító 06:50

Külföld

Váratlan helyről kapott hatalmas elismerést Magyarország

Miközben egyes német lapok háborognak, hogy Magyarország megkaphatja a neki járó uniós forrásokat, a Bosch-nál ünnepelnek, amiért hazánkban működik az állam-egyetem-vállalat hármassága, és könnyű képzett munkaerőt találni – írja a Mandiner.

  • Váratlan helyről kapott hatalmas elismerést Magyarország

Kétségkívül számít az állami támogatás, ám ennél is fontosabb az az ökoszisztéma, amelyben könnyű képzett munkaerőt találni, és az egyetemek bővelkednek a kutatási projektekben – indokolja az ABC, hogy a Bosch miért Magyarországon építi a jövőt. Azt írja, Magyarországon létezik az állam-egyetem-vállalat hármassága, amely elkötelezett az autóipar iránt, ennek eredménye pedig nem más, minthogy a világ egyik legnagyobb autóipari vállalata újra és újra befektet az országban lévő termelési és kutatás-fejlesztési központjába.

A teljes cikket a Mandiner.hu-n olvashatják. 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!