2022. 05. 22. Vasárnap Júlia, Rita napja
Jelenleg a TV-ben:

Bayer show

Következik:

Híradó 22:15

Külföld

Valami történt: Váratlan telefonhívás Putyinék és az USA között, először a háború óta

Áttörést jelentő tárgyalásokra került sor az USA és Oroszország között: Szergej Sojgu pénteken egy órán át tárgyalt Lloyd Austin amerikai védelmi miniszterrel.

Austin azt mondta, hogy bár a megbeszélés nem oldott meg semmilyen "akut kérdést", fontos lépés volt a kommunikációs vonalak nyitva tartása felé.

A hívás - amelyet az amerikai fél kezdeményezett - a háború február végi kezdete óta a legmagasabb szintű amerikai kapcsolatfelvétel volt orosz tisztségviselővel.

Az elmúlt hónapokban a Pentagon tisztviselői többször is elmondták, hogy az orosz vezetők nem fogadták Austin és Mark Milley tábornok, az amerikai vezérkari főnök hívásait sem.

Fotó: MTI/EPA/SZPUTNYIK/OROSZ ELNÖKI SAJTÓSZOLGÁLAT/SZERGEJ SZAVOSZTYANOV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Hungary - élőben a HírTV műsorán

Európában először Budapesten, május 19-20-án rendezik meg a Conservative Political Action Conference-t (CPAC, konzervatív politikai akciókonferencia). Az előadásokat a HírTV, a Facebook-oldalunk és a Youtube-csatornánk élőben közvetíti.

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!