2024. 04. 23. Kedd Béla napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Vezércikk 21:00

Külföld

USA 2020 - Mindenki számol, közben a háttérben zajlik a kampánystábok csatája

Még mindig tart a szavazatszámlálás az Egyesült Államokban, eredmény nincs, helyette politikai izgalmak annál inkább. A stúdióban Csizmazia Gábor Amerika-szakértő.

  • USA 2020 - Mindenki számol, közben a háttérben zajlik a kampánystábok csatája

Még mindig tart a szavazatszámlálás az Egyesült Államokban, eredmény nincs, helyette politikai izgalmak annál inkább. Szakértők szerint csütörtök estig eldőlhet ki vezeti majd a világ legerősebb szuperhatalmát. Ehhez azonban meg kell szereznie egy olyan államot, amely összesen hat küldöttet ad a győztesnek. Ez pedig Nevada. Ezt az új helyzetet elemezzük a stúdióban Csizmazia Gábor Amerika-szakértővel. Összesen hat kulcsállamban figyelik feszülten az eredményeket, kapcsolunk majd Michiganbe, ahol nagyon szoros az eredmény. Kovalszki Péter Detroitból mondja el tapasztalatait. Lauer Andreával, az amerikai magyar koalíció tiszteletbeli elnökével is beszélgetünk. Végül partnertelevíziónk, a Newsmax adásába tekintünk be.

A jelenlegi állás szerint, ha Nevada, Wisconsin és Michigan államokat megnyeri Joe Biden, akkor elnök lesz. Donald Trump számára az az aggasztó hír, hogy Biden vezet is, noha a szavaztok számlálása nagyon lassan halad, sőt Nevadában fel is függesztették.

Adásunkban kapcsoltuk a Marosvásárhelyről Amerikába kitelepült Kovalszki Pétert, aki Detroit környékén, Michigan államban él.

Egy igazi csemegét tartogattunk adásunk végére. Olykor össze-vissza beszél, meggondolatlan mozdulatokat tesz, és kiváló és érzéke van ahhoz, hogy összezavarja hallgatóságát. Erről híres vagy hírhedt Joe Biden, akinek a jelenlegi állás szerint nagyobb esélye van arra, hogy az Egyesült Államok következő elnökévé váljon. Zavarba ejtő pillanatok következnek következő összeállításunkban.

 

Teljes adás: 

HírTV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!