2023. 10. 01. Vasárnap Malvin napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Globál 09:10

Külföld

USA 2020: Joe Biden az öreg ravasz róka ellen

A Hír TV amerikai választással foglakozó műsorában szerda este a két elnökjelöltet eddig kevésbé ismert oldalukról ismerhették meg a nézők.

  • USA 2020: Joe Biden az öreg ravasz róka ellen

Csizmazia Gábort, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem Amerika Tanulmányok Kutatóintézet vezetőjét az úgynevezett inga- és  csatatér államok szerepéről és az eddigi elnök- és alelnök-jelölti vitákról kérdezte Gantner Barnabás műsorvezető.

A beszélgetés során érintették Hunter Biden, Joe Biden fiának visszás ügyeit is, és szóba kerültek a rejtőzködő szavazók, akik akár meg is fordíthatják majd a választás kimenetelét. 

New Jersey államból pedig kint élő magyarok számoltak be arról, hogy a kampány utolsó napjaiban mit tapasztalnak maguk körül, melyik jelölt felé hajlik a környezetükben a mérleg nyelve.

Teljes adás:

Hír TV

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!