2024. 05. 28. Kedd Emil, Csanád napja
Jelenleg a TV-ben:

Napindító

Következik:

Napindító 09:25

Külföld

Ursula von der Leyen belebukhat a Pfizer-vakcinavásárlásba

Meghallgatásra hívja az Európai Parlament szakbizottsága Ursula von der Leyent.

  • Ursula von der Leyen belebukhat a Pfizer-vakcinavásárlásba

A Bizottság elnöke 2020-ban, a koronavírus világjárvány idején 35 milliárd dollár értékben kötött szerződést vakcinavásárlásról a Pfizer-BioNTech gyógyszercéggel, zavaros körülmények között A szerződés előkészítésekor ugyanis privát sms-üzeneteket váltott a Pfizer vezérrel.

Közben - mentelmi jogának felfüggesztése előtt - lemondott az Arab félszigettel fenntartott kapcsolatokért felelős alelnöki tisztségéről a belga szocialista képviselő, Marc Tarabella. A részletekkel Zöldhegyi Katalint kapcsoltuk Brüsszelből.

HírTV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Mennek a francia katonák Ukrajnába

Mennek a francia katonák Ukrajnába

Örömmel veszem Franciaország kezdeményezését, hogy kiképzőket küldjön Ukrajnába ukrán katonák felkészítésére – jelezte Olekszandr Szirszkij, az ukrán fegyveres erők főparancsnoka a Sébastien Lecornu francia védelmi miniszterrel videó-összeköttetés útján folytatott beszélgetést követően a Magyar Nemzet beszámolója szerint.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!