2023. 09. 25. Hétfő Eufrozina, Kende napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Küldetés 03:00

Külföld

Ukrajnából lengyel katonák is behatoltak Oroszországba

Lengyel katonák is részt vettek az oroszországi Belgorod elleni támadásban.

  • Ukrajnából lengyel katonák is behatoltak Oroszországba

Az erről készült felvételt a Lengyel Önkéntes Hadtest tette közzé. Az ukránok szerint viszont orosz nemzetiségű katonákról van szó, akik Putyin rendszerének megdöntéséért harcolnak.

A megtámadott települések Oroszország területén találhatóak, ezért ez a szakértők szerint a háború új szakaszát jelentheti.

Az Orosz Önkéntes Hadtest azt állítja, hogy foglyul ejtettek két orosz katonát. Azt is közölték, hogy Novaja Tavolzsanka faluban készek találkozni Belgorod kormányzójával, hogy orosz foglyok átadásáról tárgyaljanak.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!