2022. 08. 13. Szombat Ipoly napja
Jelenleg a TV-ben:

Magyar retró 3.

Következik:

A kenguru 20:05

Külföld

Ukrajna felfüggeszti partnerségi szerződését Oroszországgal

Ukrajna felfüggeszti partnerségi szerződését Oroszországgal - az erről szóló rendeletet hétfőn írta alá az ukrán elnök. Petro Porosenko később úgy nyilatkozott: a barátsági és együttműködési egyezménynek az orosz katonai agresszió vetett véget.

  • Ukrajna felfüggeszti partnerségi szerződését Oroszországgal

A szerződés felmondásával annak vonatkozó pontjai már nem érvényesek Kijevre, így Ukrajnának már nem kell a barátsági szerződésben foglaltakhoz tartania magát. Az ukrán hadsereg 3 hadihajóját novemberben foglalta el az orosz hadsereg az Azovi-tengerhez vezető Kercsi-szorosban. A hajók legénységét őrizetbe vették. Ukrajna válaszul korlátozta az orosz állampolgárok belépését területére, 10 tartományban pedig hadiállapotot vezetett be.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas! A világ legnagyobb és legbefolyásosabb konzervatív rendezvényén Orbán Viktor mond nyitóbeszédet! A magyar miniszterelnök dallasi beszéde augusztus 4-én 20 óra 30 perctől a HírTV műsorán!!!
Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!