2023. 12. 01. Péntek Elza napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Radar 17:30

Külföld

Ukrajna elhagyására szólította fel Washington a diplomaták családtagjait

Ukrajna elhagyására szólította fel a washingtoni külügyminisztérium az amerikai diplomaták családtagjait, valamint a nagykövetség személyzetének azon tagjait, akikre nincs feltétlenül szükség.

  • Ukrajna elhagyására szólította fel Washington a diplomaták családtagjait

Az amerikai diplomácia a folyamatos orosz katonai fenyegetésre és a súlyos koronavírus-járványra hivatkozva tette közzé felhívását. Azt egyelőre nem tudni, hogy hány amerikai állampolgár távozásáról lehet szó. A kijevi nagykövetség továbbra is működik, azonban az amerikai külügy arra is figyelmeztette az amerikai állampolgárokat, hogy zavargások törhetnek ki, valamint a Krímbe és a szakadár keleti régiókba semmiképpen se utazzanak.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!