2024. 05. 25. Szombat Orbán napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Svenk 23:30

Külföld

Újabb rekordot döntött Donald Trump az elnökjelöltségi versenyben

Donald Trump szombaton Floridában minden korábbinál nagyobb adományt gyűjtött össze egyetlen este alatt, amivel minden korábbi elnökaspiráns rekordját megdöntötte. A több mint 50 millió dolláros adománnyal sikerült a közte és a Joe Biden kampánya közötti szakadékot csökkentenie.

  • Újabb rekordot döntött Donald Trump az elnökjelöltségi versenyben

Donald Trump kampánycsapata szerint több mint 50 millió dollárt gyűjtöttek össze szombat este a floridai Palm Beachen rendezett republikánus adománygyűjtésen, amivel megdöntötték a republikánus és demokrata elnökjelöltek rekordjait – számol be a Fox News amerikai hírtelevízió.

A szombati adománygyűjtésre egy magánházban került sor, amelynek házigazdája a milliárdos és fedezeti alapokat alapító John Paulson volt. A mintegy száz vendég között ott volt többek között Steve Wynn kaszinómogul, Robert Bigelow, az Aerospace alapítója és elnöke, Robert Bigelow és Wilbur Ross volt amerikai kereskedelmi miniszter. Trump röviden beszélt az újságíróknak, miután feleségével, Melania Trumppal megérkezett az eseményre. 

Ez egy hihetetlen este volt, még mielőtt elkezdődött volna, mert az emberek hozzá akartak járulni ahhoz az ügyhöz, hogy Amerika újra nagyszerű legyen, és ez történt

– mondta. 

A Fox News megjegyzi, Trumpnak még mindig fel kell zárkóznia a demokrata riválisához képest, akinek a hírek szerint körülbelül 192 millió dollárja van, míg Trumpnak alig több mint 93 millió dollárja. Joe Biden jelenlegi amerikai elnök kampánycsapata szerint több mint 26 millió dollárt gyűjtött össze a múlt hónap végén a híres New York-i Radio City Music Hallban Barack Obama és Bill Clinton volt elnökökkel közösen tartott adománygyűjtő eseményen.

A teljes cikk a Magyar Nemzet honlapján olvasható.

Fotó: MTI/AFP

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Szélesvásznú történelem: Csinibaba + videó

Szélesvásznú történelem: Csinibaba + videó

Meghívott vendégeinkkel a kilencvenes évek egyik legnagyobb magyar közönségsikeréről, a Csinibabáról beszélgettünk, melynek népszerűsége a mai napig töretlen, egyes mondataiból szállóigék lettek.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!