2024. 05. 18. Szombat Erik, Alexandra napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar ráadás

Következik:

Poltikai hobbista 18:00

Külföld

Új-Zéland betiltja a christchurchi mészárlásnál használt fegyvereket

Új-Zéland betiltja a christchurchi mészárlásnál használt fegyvereket - jelentette be az ország miniszterelnöke. Jacinda Ardern kifejtette: a szigorítás minden félautomata fegyvert és gépkarabélyt érint

  • Új-Zéland betiltja a christchurchi mészárlásnál használt fegyvereket

A kormányfő azt is bejelentette, hogy fegyvervisszavásárlási programot indítanak, hogy az új-zélandiak megszabadulhassanak a betiltott fegyvereiktől. A politikus bízik benne, hogy az emberek többsége meg fogja érteni, hogy ezeket a lépéseket nemzeti érdekből teszik, így végrehajtják a változásokat. Március 15-én az ausztrál Brenton Tarrant nagykapacítású tárakkal szerelt félautomata fegyvereivel két christchurchi mecsetben összesen 50 embert gyilkolt meg.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!