2023. 05. 29. Hétfő Magdolna napja
Jelenleg a TV-ben:

Hogyan csináljunk rossz filmet

Következik:

Célpont 23:30

Külföld

Tűzvész pusztít Chilében

Hatalmas tűzvész pusztít Chile legnagyobb kikötővárosában, Valparaisóban. A hatóságoknak a település 2 negyedből kellett kimenekíteniük a lakosságot. Már több mint 80 ház leégett, de a lángok terjedését nem sikerült megfékezni. A város minden tűzoltóját kivezényelték. Elővigyázatosságból csaknem 100 ezer háztartásban kikapcsolták az áramot. A tűz a környező hegyekből indult, nagy területen felperzselte az erdőt, és rövid időn belül leért a település peremére. A polgármester szerint gyújtogatás történt, áldozatokról nem érkezett hír.

  • Tűzvész pusztít Chilében

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!