2024. 04. 13. Szombat Ida napja
Jelenleg a TV-ben:

Bayer show

Következik:

Vezércikk 14:00

Külföld

Tűz pusztított a Tábla-hegyen

Hatalmas tűz ütött ki a dél-afrikai Fokvárosban. A lángok a város fölött magasodó helyi nevezetességen, a Tábla-hegyen csaptak fel. A természeti katasztrófa veszélyt jelentette a közeli egyetemre, ezért a felső oktatási intézményben tartózkodó diákokat, tanárokat és dolgozókat kimenekítették. A hatóságok felszólították a környékbeli lakosokat, hogy hagyják el a környéket. A munkálatok során egy tűzoltó megsérült, de halálos áldozatokról nem érkezett hír. A szerencsétlenséget egy hajléktalan által meggyújtott tábortűz okozta.

  • Tűz pusztított a Tábla-hegyen

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!