2024. 07. 27. Szombat Olga, Liliána napja
Jelenleg a TV-ben:

Tusványos '24

Következik:

Európai Híradó 04:00

Külföld

Tucker Carlson bevásárlással "provokált" + videó

Tucker Carlson bevásárolt Oroszországban, egész pontosan egy ABC-ben, ahol a termékek árait összehasonlította az USA-ban kapható hasonló termékek áraival.

  • Tucker Carlson bevásárlással

A Wall Street Silver az X-en (korábban Twitter) tette közzé azt a videót, melyen Tucker Carlson amerikai riporter látható, amint egy oroszországi ABC-ben vásárol, hogy összevesse az USA-ban lévő hasonló boltok árait az oroszokéval. Az amerikai riporter arra volt kíváncsi, hogy egyes termékek hol drágábbak vagy éppen olcsóbbak: hazájában vagy Oroszországban? 

A Wall Street Silver a Tucker Carlson videó kapcsán két elemzést is ajánl. 

tradeingeconomic.com-on ez olvasható: Az oroszországi bérek 103815 RUB/hóra emelkedtek decemberben a 2023. novemberi 73383 RUB/hóról. Az oroszországi bérek átlagosan 19907,50 RUB/hónapot tettek ki 1990-től 2023-ig, ami minden idők csúcsát, 103815,00 RUB/hónapot érte el. rekord alacsony, 0,00 RUB/hó 1990 februárjában.

tass.com pedig arról közölt cikket, hogy milyen mértékben és mire költik az orosz emberek jövedelmüket. Mint egy ponton írják: ""Az orosz állampolgárok 60,4%-a havi jövedelmének körülbelül felét költi élelmiszerre, 16%-a szinte teljes keresetét élelmiszerre, 14,8%-a pedig bevételének körülbelül egyharmadát. További 8,8%-uk költségvetésének legfeljebb 20%-át költi élelmiszerre. " - mondták az elemzők."

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!