2023. 12. 04. Hétfő Borbála, Barbara napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Célpont 03:00

Külföld

Trump: A Nemzeti Gárda kivonul a szövetségi fővárosból

A Nemzeti Gárda kivonul Washingtonból - jelentette be az amerikai elnök. Donald Trump elmondta: a hétvégén békésen zajlottak a tüntetések, ezért már nincs szükség a katonai szervezetre. Hozzátette: ha ismét elszabadulnak az indulatok, akkor újból bevetik a Nemzeti Gárdát. Az egyenruhások egy hétig voltak jelen az amerikai fővárosban, miután a Gerog Floyd halála miatt kirobbant tüntetések erőszakba torkolltak. Eközben mégis feloszlatja a rendőrséget a minneapolisi önkormányzat. A polgármester közölte: azon dolgozik, hogy megoldást találjon a rasszizmus ellen, azonban nem támogatja a rendőrség feloszlatását. Az országos megmozdulások 2 hete kezdődtek az Egyesült Államokban.

  • Trump: A Nemzeti Gárda kivonul a szövetségi fővárosból

HírTV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!