2023. 06. 03. Szombat Klotild napja
Jelenleg a TV-ben:

Háború Ukrajnában

Következik:

Szélesvásznú történelem - Szegény gazdagok 11:05

Külföld

Transzsámán vezetésével követelték a gyermekek nemváltásának jogát az LMBTQ-aktivisták

Transzsámánnal az élen indultak ostromra LMBTQ-aktivisták Kentuckyban. A transzjogi tüntetők az amerikai állam törvényhozásának épületébe törtek be.

  • Transzsámán vezetésével követelték a gyermekek nemváltásának jogát az LMBTQ-aktivisták

A furcsa társaság az ellen demonstrált, hogy Kentucky betiltotta a 18 év alattiak nemváltását és hormonkezelését. A törvényről ráadásul a helyi parlament kétszer is kénytelen volt szavazni, ugyanis az állam demokrata kormányzója első alkalommal megvétózta azt. Másodjára azonban már nem állt hatalmában felülbírálni a törvényhozókat, így életbe lépett a törvény. A tüntetők ezért behatoltak a helyi parlamentbe, ahonnan a rendőrök felszólítása ellenére sem voltak hajlandók távozni. A hatóságok végül 19 tüntetőt letartóztattak.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!