2024. 06. 24. Hétfő Iván napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Csernobil öröksége: a Zóna 03:00

Külföld

Továbbra is számos vitás kérdés van az Európai Unió-Latin Amerika csúcstalálkozón

Felmerült a kártérítés ügye is, amelyet a gyarmattartó múlttal rendelkező uniós tagállamoknak kellene fizetnie egyes latin-amerikai országoknak.

  • Továbbra is számos vitás kérdés van az Európai Unió-Latin Amerika csúcstalálkozón

Továbbra is számos vitás kérdés van a második napja tartó Európai Unió-Latin Amerika csúcstalálkozón. Ilyen például az ukrajnai háború megítélése vagy a ritka földfémek bányászatának kérdése.

Legújabban pedig felmerült a kártérítés ügye is, amelyet a gyarmattartó múlttal rendelkező uniós tagállamoknak kellene fizetnie egyes latin-amerikai országoknak. A brüsszeli tanácskozás helyszínén, az Európai Tanács épületéből jelentkezett tudósítónk, Zöldhegyi Katalin.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!