2023. 03. 30. Csütörtök Zalán napja
Jelenleg a TV-ben:

Napindító

Következik:

Híradó 07:00

Külföld

Tovább dagad a vakcinabotrány Spanyolországban

Lemondott posztjáról a spanyol Védelmi Főparancsnokság vezetője. Miguel Ángel Villaroya is soron kívül kapta meg a koronavírus elleni védőoltást, hasonlóan több polgármesterhez és egészségügyi tanácsnokhoz. A belügyminiszter menesztette a csendőrség egyik alezredesét is, aki szintén jogosulatlanul adatta be magának az oltást, több társával együtt. A Védelmi Parancsnokság azzal indokolta a történteket, hogy az oltási protokoll szerint az érintett vezetők jogosultak voltak arra, hogy elsőként kapják meg a vakcinát. Spanyolországban első körben az idősotthonok lakói és dolgozói, valamint az egészségügyi személyzet tagjainak kell beadni az ellenszert.

  • Tovább dagad a vakcinabotrány Spanyolországban

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!