2023. 02. 04. Szombat Ráhel, Csenge napja
Jelenleg a TV-ben:

Riksaláz

Következik:

Poltikai hobbista 04:20

Külföld

Totális kudarcot vallott az amerikai elnök vakcinapolitikája

Nem tudja tartani az Egyesült Államok az elnök korábbi ígéretét, miszerint július 4-re, a felnőtt lakosság 70 százalékát legalább egyszer beoltják a koronavírus ellen. Ezt a Fehér Ház koronavírus ügyben megbízott tisztviselője jelentette be. Joe Biden tanácsadója hozzátette, Washington azt az új célt tűzte ki, hogy a 27 évnél idősebb amerikaiak 70 százaléka megkapja legalább az első COVID-vakcinát a Függetlenség Napjáig. Az országban a 30 évnél idősebbek 70 százaléka már megkapta legalább az első dózist. Az Egyesült Államokban csaknem 35 millió megbetegedést jegyeztek fel, és 620 ezer halottja van a járványnak.

  • Totális kudarcot vallott az amerikai elnök vakcinapolitikája

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!